Inici Actualitat Taradell recorda cinc anys després com es va viure el referèndum de...

Taradell recorda cinc anys després com es va viure el referèndum de l’1 d’Octubre

0
COMPARTIR

Amb motiu del 5è aniversari del referèndum de l’1 d’Octubre de 2017, Taradell va fer aquest divendres a la nit un acte de record. A l’entrada principal del Centre cultural Costa i Font, l’alcaldessa Mercè Cabanas, després d’un breu discurs, va descobrir una placa commemorativa que recorda que en aquest equipament musical s’hi va celebrar el referèndum.

L’acte va començar amb un testimoniatge representantiu d’aquella jornada de votació, a càrrec dels records de Joan Morcillo. Tot seguit, els presents van passar a la sala del mig de can Costa on s’hi va fer una tertúlia amb la participació i les impressions de moltes de les persones que van ajudar, coordinar o organitzar aquell referèndum. Al vestíbul del Centre cultural Costa i Font també s’hi pot deixar penjat en un paper desitjos per al futur arran de l’1 d’Octubre.

La jornada commemorativa, coordinada per l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració de Ràdio Taradell, el Consell per la República, els CDR i l’Assemblea de Taradell.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments