Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell organitza aquest divendres un acte commemoratiu del 5è aniversari...

L’Ajuntament de Taradell organitza aquest divendres un acte commemoratiu del 5è aniversari de l’1-O

0
COMPARTIR

Amb la voluntat de recordar i commemorar el referèndum de l’1 d’Octubre, aquest divendres l’Ajuntament de Taradell ha organitzat una sèrie d’actes.

Començaran a les 6 de la tarda amb una caminada fins al Castell d’en Boix, on s’aprofitarà per renovar l’estelada que hi oneja. L’acte institucional començarà a les 9 de la nit al Centre cultural Costa i Font. S’hi farà la descoberta d’una placa commemorativa a la façana. També intervindrà l’alcaldessa, Mercè Cabanas, i hi haurà el testimoni d’un protagonista en representació de tota la gent que va ajudar i participar en aquella jornada de l’1 d’octubre de 2017.

Tot seguit, a la sala del mig del Centre cultural, hi haurà una tertúlia i entrevistes en un programa en directe emès per Ràdio Taradell. També s’hi farà una acció simbòlica amb paperetes per expressar desitjos al voltant de l’1 d’Octubre i es projectarà un documental commemoratiu. Al final, hi haurà refrigeri per als assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments