Inici Actualitat Jana Fernández es proclama campiona de Catalunya infantil de patinatge artístic

Jana Fernández es proclama campiona de Catalunya infantil de patinatge artístic

0
COMPARTIR

La taradellenca Jana Fernández es va proclamar aquest dissabte campiona de Catalunya de patinatge artístic en categoria infantil. La patinadora del Club Parc d’Esports va prendre part a Folgueroles a la Copa Federació, on competien les set millors de Catalunya de cada categoria, i va quedar primera.

En aquesta prova hi van prendre part les millors patinadors del rànquing de la Federació Catalana de Patinatge. La Jana, juntament amb Hether Correa, van ser les dues taradellenques que hi van poder participar, ja que a finals de juliol, quan es va tancar el rànquing, van acabar en segona posició en categoria infantil nivell 3 i cadet nivell 3, respectivament, d’entre més de 200 patinadores.

L’Hether Correa, aquest passat dissabte, va ser cinquena en la categoria cadet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments