Inici Actualitat El Club Volei Taradell enceta la temporada 2022-2023 amb 10 equips i...

El Club Volei Taradell enceta la temporada 2022-2023 amb 10 equips i quasi 100 jugadores

0
COMPARTIR

El Club Volei Taradell va presentar aquest diumenge a la tarda els equips que competiran pel club aquesta temporada 2022-2023. La presentació de tots els equips es va fer al pavelló El Pujoló amb diversos partits amistosos de l’equip júnior contra el sènior Callís i el màster mixte contra el CV Calldetenes.

El club tindrà aquesta temporada un total de 7 equips federats, dos més que competiran en les lligues escolars (alevins) i també un grup d’escoleta. Concretament, a banda de l’escoleta, dos alevins femenins, dos infantils femenins i un infantil masculí, un cadet femení i un cadet masculí i un júnior femení. En total, quasi un centenar de jugadores i jugadors que practicaran el voleibol a Taradell.

Cal destacar que fa pocs dies que es va renovar la junta del club en l’assemblea ordinària i es va reelegir la junta actual amb l’entrada de dues persones més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments