Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix un bon empat al camp del Sant Quirze...

La UD Taradell aconsegueix un bon empat al camp del Sant Quirze del Vallès (0-0)

0
COMPARTIR

Empat sense gols del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en la seva visita al camp del Sant Quirze del Vallès. Els taradellencs han tingut moltes opcions per endur-se els tres punts, però els locals també han disposat d’un penal que ha aturat Genís.

L’equip taradellenc, pràcticament ha presentat el mateix onze inicial que la jornada anterior, només amb el canvi de Marc Font, lesionat, que ha deixat el seu lloc a Aleix Pla. Els locals han començat avisant, però ha estat el Taradell qui ha portat més perill. Al minut 17 l’àrbitre ha anul·lat un gol a Amine després d’una centrada d’Arnau Bayés. És el tercer gol anul·lat en els dos partits de lliga. Abans de la mitja hora de joc una jugada entre Orriols i Vila, ha acabat amb un xut d’aquest últim que la defensa ha salvat sota pals. Nil Fabregó i Marc Orriols han portat perill, més tard, en dues noves oportunitats. A cinc minuts pel descans, el joc s’ha aturat després d’una topada entre Genís i un jugador local, que ha estat qui ha sortit més mal parat, ja que ha hagut de ser atès per l’ambulància per una luxació d’espatlla. Amb retard s’ha arribat al descans amb empat a zero.

Al primer minut de la segona part ha arribat el penal per als locals, en una acció molt rigorosa on Genís havia rebutjat la pilota amb els punys abans de topar amb un jugador local. El taradellenc ha evitat el gol amb una gran aturada. En el darrer quart d’hora han arribat les ocasions del Taradell. Al minut 72 Oriol Vila ha tingut el gol a les seves botes, però el xut ha sortit massa alt. Els locals han respost en una ocasió que ha salvat Genís. I ja en l’últim minut Oriol Vila ha estat a punt de marcar.

Al final repartiment de punts i segon empat del Taradell que suma dos punts en dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments