Inici Actualitat En mig any el vehicle elèctric de lloguer de Taradell ha tingut...

En mig any el vehicle elèctric de lloguer de Taradell ha tingut més de 150 reserves

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha fet balanç dels primers sis mesos de funcionament del nou servei de vehicle compartit elèctric que es pot llogar en funció de les necessitats de l’usuari. El servei es va posar en funcionament a inicis d’abril de 2022 i en els primers sis mesos ja ha tingut més de 150 reserves (quasi un per dia) i més de 1.400 hores reservades. El 60% de les hores reservades corresponen a particulars, i només el 40% corresponen al personal municipal.

Es tracta d’un cotxe elèctric que es pot llogar per hores o per dies i que està gestionat per la cooperativa Som Mobilitat. Es pot trobar a l’Espai 1 d’Octubre a disposició de la ciutadania, en una aposta de l’Ajuntament de Taradell per donar servei als ciutadans que s’han de moure amb cotxe i no disposen de vehicle propi, o bé s’han de desplaçar a zones de baixes emissions de gasos d’efecte hivernacle. Precisament, aquesta setmana es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments