Inici Actualitat L’empresa taradellenca FUSREI fabrica els tancaments per a l’edifici de fusta més...

L’empresa taradellenca FUSREI fabrica els tancaments per a l’edifici de fusta més alt de l’estat espanyol

0
COMPARTIR

L’empresa taradellenca FUSREI SL ha fabricat i col·locat els tancaments exteriors de l’edifici més alt de l’estat espanyol. Aquest edifici està ubicat al carrer Cirerers de Barcelona i utilitza la fusta com a base de la construcció CLT.

Aquest edifici compta amb 8 plantes i 32 habitatges i té 2.700 metres quadrats construïts. També inclou locals comercials i espais comunitaris. El projecte es basa en un model cooperatiu de propietat i convivència, el promotor i constructor del qual ha estat Sostre Cívic, una cooperativa de serveis sense ànim de lucre, orientada a la construcció d’habitatges cooperatius.

Segons FUSREI, tant l’estructura de fusta de l’edifici com les 180 finestres de fusta flandes laminat i vidres amb alt aïllament tèrmic ( 1,1 K) sistema MAXfus, fabricades i col·locades per FUSREI SL, contribueixen a que sigui un edifici d’alta eficiència energètica i baixa petjada ecològica, un model de construcció ecològic per combatre el canvi climàtic amb un baix consum energètic.

FUSREI SL és empresa taradellenca dedicada a la fabricació de tancaments exteriors de fusta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments