Inici Actualitat El CP Taradell debuta a la Lliga Catalana amb derrota contra el...

El CP Taradell debuta a la Lliga Catalana amb derrota contra el Mataró

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest dissabte al municipal del Pujoló en el primer partit de competició oficial, corresponent a la Lliga Catalana Plata. Els taradellencs van perdre per 2 a 3 contra el Mataró. Els dos gols taradellencs els va fer Juli Cardús.

El CP Taradell està integrat en el grup A de la Lliga Catalana Plata, una competició prèvia a la lliga i que juguen un total de 13 equips, distribuïts en quatre grups. Només el primer de grup es classificarà per a les semifinals. En el mateix grup del Taradell, el Tordera va guanyar a la pista del Palafrugell per 7 a 8.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments