Inici Actualitat La UD Taradell enceta la lliga amb un empat a casa contra...

La UD Taradell enceta la lliga amb un empat a casa contra el Puigreig (2-2)

0
COMPARTIR

Empat de la UD Taradell en el seu debut al grup 4t A de la Segona Catalana. Els taradellencs, que jugaven a casa, han empatat a 2 contra el Puigreig en un partit on sempre se’ls ha posat tot en contra.

El partit ha començat malament, ja que al minut 3 els visitants s’han avançat en el marcador en una jugada per l’esquerra que ha acabat amb un xut des de la frontal, ajustat al pal. El gol en contra ha fet mal als taradellencs, que durant el primer temps han estat molt imprecisos i s’han precipitat en les accions. En canvi, el Puigreig a base d’intensitat ha pogut contenir els intents taradellencs. Tot i això, al minut 14 l’àrbitre ha anul·lat un gol de Raul després de pentinar una pilota centrada per Arnau Bayés en una falta. L’assistent ha aixecat el banderí, en una acció molt protestada i on han quedat molts dubtes en què fos fora de joc. El Taradell ho ha seguit intentant. Al minut 29, nou gol anul·lat, aquest cop a Oriol Vila per fora de joc, que aquí sí ha semblat clar. Els visitants només han tingut una ocasió clara més, al minut 35, quan una acció individual ha acabat amb un xut massa alt.

En canvi, el Taradell ha fregat el gol en una acció d’Oriol Vila, que ha superat el porter, però sense angle ha enviat la pilota al lateral de la xarxa. En un corner directe, que un jugador ha tret in extremis, tot i que s’ha reclamat que la pilota havia traspassat la línia de gol. I al minut 44 en una rematada de cap que ha acabat estavellant-se al travesser. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Taradell ha trobat el premi als cinc minuts. En una falta lateral centrada, la pilota ha quedat morta a l’interior de l’àrea i Aleix Pla ha definit a gol. Semblava que arribava la remuntada, però el Puigreig s’ha trobat amb un gol molt afortunat al minut 58. Una pilota centrada des de la dreta, s’ha anat complicant a causa del vent, i ha superat Genís. L’1 a 2 suposava un altre cop, remar a contracorrent. Però el Taradell ha respost amb ocasions molt clares. Un minut després Oriol Vila ha rematat de cap una centrada de Gorgals, però la pilota ha sortit fregant el pal. A la següent jugada, Marc Gorgals, en una acció molt clara, ha xutat ras massa ajustat al pal i la pilota ha sortit fora. L’empat ha caigut al minut 69, quan en una pilota profunda cap a Vila, aquest ha superat la sortida del porter i ha marcat amb la porteria buida.

Més tard, Amine ha estat a punt de fer el tercer quan li ha caigut una pilota a l’àrea i ha xutat buscant superar per alt el porter, però massa fort. Fins al final, ho ha intentat el Taradell. El Puigreig només ha tingut arribades en faltes llunyanes i en algun córner perillós. Ja en temps de descompte Èrik González ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip en inferioritat. Però no hi havia temps per a res més.

Primer punt del Taradell en un partit on li ha costat molt, no ha estat precís, però ha tingut força ocasions per poder guanyar-lo. La propera setmana els taradellencs visiten el Sant Quirze del Vallès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments