Inici Actualitat L’Ajuntament instal·la nous panells informatius i turístics a l’accés a l’Espai 1...

L’Ajuntament instal·la nous panells informatius i turístics a l’accés a l’Espai 1 d’Octubre

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha renovat els panells informatius sobre el municipi. Des d’aquesta setmana hi ha dos panells a la zona d’accés a l’Espai 1 d’Octubre. Anteriorment hi havia hagut un panell vertical just al costat de la marquesina d’autobús.

Els dos panells compten amb informació actualitzada del municipi. En un primer hi ha el mapa del municipi amb els vials, les urbanitzacions i barris (amb el seu mapa), així com la identificació dels equipaments municipals i els llocs d’interès.

En un segon panell hi ha marcats els recorreguts turístics. En concret la Ruta de l’aigua per conèixer el patrimoni hidràulic i natural i la Ruta del petit recorregut per descobrir l’entorn. Les dues rutes estan identificades en color en un mapa per conèixer el recorregut. També cal destacar que aquesta informació també està disponible per a persones invidents a través d’un codi QR, i uns altres codis per al track de les dues rutes. Aquest panell també es pot trobar al llarg del recorregut.

Properament, està previst instal·lar un panell informatiu del nucli urbà a l’entrada de la urbanització La Roca i a l’entrada del polígon Castellets.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments