Inici Actualitat La UD Taradell inicia la lliga 2022-2023 aquest cap de setmana a...

La UD Taradell inicia la lliga 2022-2023 aquest cap de setmana a Segona Catalana

0
COMPARTIR

Comencen les competicions esportives aquest cap de setmana. El primer equip de futbol de Taradell debuta a la lliga aquest dissabte a la tarda.

La UD Taradell enceta la Segona Catalana amb partit a la Roureda. Els taradellencs rebran la visita del Puig-reig a partir de 2/4 de 5 de la tarda, en el debut oficial a la banqueta dels nous tècnics, Roger Escarrabill i Jordi Vidrier. L’equip, també amb moltes novetats, afronta la temporada amb l’objectiu de no patir per conservar la permanència i mirar cap a munt. Cal destacar que el format de lliga ha canviat, ja que en un primer moment l’equip taradellenc està agrupat en el grup 4t A amb un total d’11 equips que competiran a doble volta. De la classificació d’aquesta primera fase, en sortiran els equips que lluitaran per l’ascens o per la permanència.

Cal destacar que també inicia la temporada el segon equip del club, que després de l’ascens, militarà a Tercera Catalana. Jugarà aquest diumenge a la tarda al camp del Pradenc en la primera jornada de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments