Inici Actualitat Obertes les inscripcioins per a la 42a edició de la caminada Rupit-Taradell

Obertes les inscripcioins per a la 42a edició de la caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

L’edició 42 de la Caminada Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista Taradell, tindrà lloc el proper 20 de novembre de 2022. En l’edició passada hi van prendre part més d’un miler de persones.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar en el següent ENLLAÇ fins el 6 de novembre. Del 7 al 20 de novembre només es faran inscripcions presencial al local del CET, si hi ha places lliures. El nombre màxim de places se situa en 1.000 inscrits.

L’activitat arrancarà el 20 de novembre entre les 6 i 2/4 de 8 del matí al pont de la fusta de Rupit. El recorregut serà, un any més, de 43,5 quilòmetres. Pel que fa al desplaçament fins a Rupit, es podrà dur a terme amb autocar, que sortirà entre les 5 i 2/4 de 7 del matí a l’Espai 1 d’Octubre.

Els preus oscil·len entre els 20 euros si s’és soci del CET i només es fa la caminada, fins als 55 euros si no s’és soci, es requereix assegurança, es va en autobús i es tramita després del 6 de novembre.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments