Inici Actualitat Aniol Florensa publica el seu tercer llibre titulat ‘Lladrucs a les estrelles’

Aniol Florensa publica el seu tercer llibre titulat ‘Lladrucs a les estrelles’

0
COMPARTIR

Des d’avui 12 de setembre ja es pot trobar a les llibres la tercera novel·la del taradellenc Aniol Florensa. Amb el títol Lladrucs a les estrelles, està editada per Llibres del Delicte, i va obtenir el passat 30 d’octubre de 2021 el 3r Premi Vilassar de Noir de novel·la negra en català. Precisament, el premi, convocat per Llibres del Delicte, consistia en la publicació del llibre, a banda del guardó econòmic.

‘Lladrucs a les estrelles’ és una novel·la que juga amb l’humor negre en un true crime fictici on un aspirant a escriptor ressegueix un crim estrany que va succeir 20 anys enrere en un poble on ningú vol recordar els fets. El jurat que li va otorgar el premi va destacar el seu “prometedor vernís pulp que ajuda a construir una història plena d’il·lusió i humor a través d’un llenguatge molt treballat” i va valorar que suggereix una trama “arriscada, extrema i salvatge que s’allunya del costumisme d’altres propostes negres actuals”.

Aniol Florensa havia publicat anteriorment els llibres ‘Kentucky’ (2017) o ‘L’últim esmolet’ (2019). Actualment, també és membre del jurat del Premi Solstici de Taradell, el director del programa ‘APM’ de TV3 i també és guionista i escriptor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments