Inici Actualitat Un centenar de persones participen des de Taradell a la Marxa dels...

Un centenar de persones participen des de Taradell a la Marxa dels Vigatans 2022

0
COMPARTIR

Cap a un centenar de persones es van sumar aquest divendres a la tarda a la columna Francesc Sants Miquel de Montrodon que des de Taradell participava a la 20a edició de la Marxa dels Vigatans. Després de reunir-se a la Plaça de les Eres i fer la foto de família, els participants van inciar a peu la ruta fins a la Plaça Major de Vic.

Abans van passar per Sant Eugènia de Berga per sumar més integrants representant la columna. A l’acte també hi van col·laborar els Tonis de Taradell que amb un carro van fer el recorregut, així com els Gegants de Taradell i integrants de l’Esbart dansaire Sant Genís.

En aquesta edició 2022 la Marxa dels Vigatans tornava a fer l’acte central a la Plaça de la Catedral, després que les diferents columnes arribades fessin una marxa des de la Plaça Major.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments