Inici Actualitat El Xocolater de Taradell celebra els 15 anys amb un sarau i...

El Xocolater de Taradell celebra els 15 anys amb un sarau i la xocolata ‘Batecs dolços’

0
COMPARTIR

La nau de Guixot de 8 es va omplir amb unes 400 persones aquest dijous al vespre per assistir a l’acte de celebració dels 15 anys del Xocolater de Taradell. Tot i que oficialment, els celebrarà el 2023, va voler iniciar la celebració amb un acte on va presentar la nova iniciativa: la xocolata ‘Batecs dolços’.

La vetllada va començar amb un repàs i record dels projectes solidaris en els quals ha participat el Xocolater i, sobretot, amb el punt d’inflexió que va suposar fa dos anys quan la Sandra, parella del Xocolater, va patir un ictus. En paraules del propi Raül Cegarra, “vam estar a punt de tancar”. Per això, la recuperació de la Sandra va ser molt present durant la celebració. Primer es va passar un petit video amb el testimoniatge de les moltes persones que van intervenir i i estan ajudant a recuperar-se de l’ictus. La mateixa Sandra va voler agrair-li el suport exhibint amb el músic i musicoterapeuta, Santi Serratosa, dues posades en escena de musicoteràpia.

La segona part de l’acte ja es va centrar en la presentació de la iniciativa ‘Batecs dolços’. Amb la presència del biòleg Jaume Sañé, que regenta l’agència de viatges Matoke, van explicar que faran un viatge en família a l’illa de Sao Tomé, un dels països productors de cacau, el proper setembre. El Xocolater va anunciar que hi haurà 4 persones que els acompanyaran amb totes les despeses pagades. Les 4 persones sortiran premiades a través de la xocolata que va presentar, de la qual n’han fet una tirada de 5.000 rajoles, imitant un bitllet d’avió amb un passaport on s’explica la ruta que es farà durant 10 dies.

Les rajoles estan fetes amb un 70% de xocolata negra procedent de Sao Tomé i ja estan a la venda al preu de 6 euros. Els 4 bitllets premiats se sabran a través d’un sorteig que es farà el dia de Reis a Ràdio Taradell.

La vetllada va comptar també amb l’acompanyament musical del saxofonista Pep Poblet, que va ambientar el post acte en el qual tots els presents van poder participar d’un pica-pica, de vins i gintònics.

Cal recordar que el Xocolater va celebrar els 10 anys el 2018 presentant la xocolata ‘Utopia’ amb una vessant solidària, ja que els diners de la seva venda van destinats a combatre el càncer infantil i ajudar a finançar la construcció d’un Hospital pediàtric de càncer a Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments