Inici Actualitat Taradell tornarà a participar aquest 2022 en la Marxa dels Vigatans

Taradell tornarà a participar aquest 2022 en la Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

La 20 edició de la Marxa dels Vigatans tornarà a tenir representació taradellenca. Tindrà lloc aquest divendres 9 de setembre i la convocatòria és a les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres.

La sortida es farà a 2/4 de 6 de la tarda liderant la columna Francesc Sants Miquel de Montrodon que marxarà caminant fins a Vic. Està previst que a 2/4 de 7 de la tarda passi per Sant Eugènia de Berga per sumar més participants i dirigir-se cap a la Plaça de la Catedral Vic. A l’acte hi col·laboren també les següents l’Esbart Sant Genís, els Geganters de Taradell i els Tonis de Taradell.

L’edició 2022 de la Marxa dels Vigatans se celebrarà recupera el format popular i es trasllada de la Plaça Major de Vic a la Plaça de la Catedral. Primer hi haurà la concentració de les columnes a la Plaça Major de Vic, que tot seguit iniciaran la marxa fins a la Plaça de la Catedral on es farà l’acte central. Aquest any es comptarà amb diferents artistes i disciplines així com amb les intervencions de Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural, i Toni Anguera, fotògraf i muntanyenc gurbetà, que serà l’homenatjat i farà el ja tradicional diàleg de compromís amb l’infant, paper que aquest any recau sobre Alguer Rovira, de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Autocars per la concentració de Barcelona

D’altra banda, l’ANC Taradell també organitza aquest any diversos autocars per anar a la concentració de Barcelona amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Els autocars sortiran a 2/4 de 3 del migdia des de l’Espai 1 d’Octubre.

Els tiquets de bus es poden adquirir a la botiga de Can Vilaró, situada a la cantonada del passeig Domènec Sert amb la carretera de Mont-rodon. El preu és de 10 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments