Inici Actualitat El Club Patí Taradell organitza la 1a edició del Torneig 3×3 bandoler...

El Club Patí Taradell organitza la 1a edició del Torneig 3×3 bandoler i presenta nou escut

0
COMPARTIR

Més de 100 partits es van disputar aquest cap de setmana al Pavelló municipal d’esports El Pujoló en el marc de la 1a edició del Torneig mixte 3×3 Bandoler. La competició, organitzada pel Club Patí Taradell, es va disputar el dissabte i el diumenge.

Hi van participar un total de 43 equips distribuïts en diferents categories i que representaven 19 clubs diferents. Cal destacar que hi van prendre part més de 166 jugadors, dels quals una quarta part eren jugadores. Els equips participants disputaven partits de sis minuts en dues parts.

Cal destacar que en el marc del torneig es va presentar el nou escut del club, que la nova junta directiva, encapçalada pel nou president Xevi Cardús, va posar en valor i va aprovar amb el vist-i-plau de l’assemblea de socis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments