Inici Actualitat Toni Tarela guanya en prebenjamins la prova de Riudarenes de la Copa...

Toni Tarela guanya en prebenjamins la prova de Riudarenes de la Copa Catalana de MiniDH

0
COMPARTIR

Riudarenes acollia aquest dissabte la penúltima prova de la Copa Catalana de MiniDH, una prova d’enduro. El jove taradellenc Toni Tarela hi va prendre part i va guanyar la prova en la categoria prebenjamí.

La de Riudarenes era la vuitena i penúltima prova de la temporada, disputada al poble de L’Esparra. Hi van prendre part una setantena de ciclistes entre les categories prebenjamí i infantils. Organitzada per REM Riudarenes i el Club BTT Fornells, la prova comptava amb un recorregut d’un quilòmetre per posar a prova les habilitats dels participants i gaudir del descens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments