Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell obre el termini perquè els taradellencs proposin en què...

L’Ajuntament de Taradell obre el termini perquè els taradellencs proposin en què invertir 25.000 euros dels pressupostos participatius 2022

0
COMPARTIR

Des d’aquest dijous qualsevol taradellenc i taradellenca pot presentar una proposta per decidir on i com invertir 25.000 euros del pressupost municipal 2022. Es tracta de la segona edició dels pressupostos participatius, que per a aquest 2022 l’Ajuntament de Taradell obre a tota la ciutadania. Al 2021 es va fer una primera iniciativa només encarada als joves del poble i per a projectes relacionats amb el jovent. Ara, qualsevol taradellenc major de 16 anys, empadronat al poble, pot fer una proposta.

El termini per presentar propostes estarà obert fins al 23 d’octubre, i les propostes han de complir els següents requisits per poder-se acceptar:

  • Que siguin de competència municipal.
  • Que no tinguin un cost superior a 25.000 €.
  • Que siguin realitzables i viables tècnicament.
  • Que siguin econòmicament quantificables.
  • Que no condicionin els pressupostos d’anys posteriors.
  • Que donin resposta a una necessitat col·lectiva.

Les propostes s’han de presentar de forma telemàtica al web taradell.cat/participa (cal registrar-se prèviament) o a través del correu electrònic participacio@taradell.cat. També es pot fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Taradell. En cas de participar per correu electrònic o presencialment, cal presentar el formulari adjunt degudament omplert.

Després de la fase de presentació de propostes, s’analitzaran i es validaran les que compleixin els criteris. La fase final serà la de votació per part dels taradellencs, d’aquelles propostes que hagin estat validades, que segurament serà a finals d’aquest 2022. I es podrà fer a través del web taradell.cat/participa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments