Inici Actualitat Ignasi Arranz guanya la 20a edició del Torneig de Festa Major de...

Ignasi Arranz guanya la 20a edició del Torneig de Festa Major de tennis taula

0
COMPARTIR

Dimarts 23 d’agost es va celebrar a la sala gran del Centre cultural Costa i Font la 20a edició del torneig de tennis taula, organitzat pel TT Mont-rodon. Els participants es van repartir en quatret categories de joc.

En el torn del matí, dedicat als més joves, la categoria Infantil va ser guanyada per segon any consecutiu per la Maika Sagrera, que es va imposar per 3 a 0 a Teo Llorens en la final. El tercer lloc va ser per Max Aigner i el quart per Leo Lizaran. La consolació va ser per Pau Montaña. I en categoria Benjamí el guanyador va ser Iu Pujol també guanyant per un 3 a 0 la final a Lluís Fuster en un partit molt disputat. El tercer lloc va ser per Jordi Muns i el quart per Jan Palomeras. La consolació va ser per Vega Rubio.

A la tarda, en les categories sènior es van esgotar les 20 places per a cada una de les categories. El la categoria Absoluta el guanyador va ser el vigatà Ignasi Arranz, que va guanyar a la final per un ajustat 3 a 2 a Biel Gimeno. El tercer lloc se’l va endur Àlex Llastanós, i el quart Lluís Peix. La consolació va ser per Maika Sagrera.

I en la categoria de Ping-pong per a aficionats aquest any se la va endur el taradellenc Pere Casulleras per davant de Jaume Meinhardt per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Oriol Casulleras i el quart per Clara Serdà. La consolació va ser per Miquel Blanco.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments