Inici Actualitat L’edició 2022 de l’Envelat de la Plaça de les Eres torna a...

L’edició 2022 de l’Envelat de la Plaça de les Eres torna a omplir d’ambient de festa major el centre del poble

0
COMPARTIR

Massiva participació de taradellencs i taradellenques, i també de gent de fora del poble, en el retornat Envelat de la Plaça de les Eres després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. La Plaça de les Eres es va omplir de gom a gom durant més de 7 hores en un ambient molt de festa major.

L’edició 2022 de l’Envelat arribava després que durant el 2020 i 2021 no se celebrés per la Covid-19. Tot i això, va semblar com si no s’hagués deixat de fer mai, ja que els taradellencs van respondre en massa, participant, gaudint i fent gresca durant tot el vespre i nit. La iniciativa, organitzada per Taradell.com i un grup de taradellencs, també té el seu punt solidari, ja que si es cobreixen les despeses es farà una aportació econòmica a la lluita contra la distròfia muscular faicoescapulohumeral (FSHD).

El vespre va començar amb la Plaça plena de taules, cadires i gent, sopant a base de botifarrada, mentre els més petits gaudien de l’espectacle infantil ‘Trencamandres’. Tot seguit, va ser el torn del rodenc però afincat a Taradell, Santi Serratosa, que va proposar un taller participaitu de percussió corporal, que també va ser molt seguit. A més, va fer la seva actuació de forma desinteressada per col·laborar i contribuir en la iniciativa solidària de l’Envelat. Després es va fer una rifa ràpida amb diversos regals i obsequis, gràcies a la col·laboració de comerços i restaurants com Atnic, Restaurant La Masia de la Roca, pizzeria Ciao Ciao, Mora Estètica, La Barberia de la Gemma, Ètica i l’Associació de Botiguers de Taradell.

Cap a les 11 va arribar l’actuació principal amb el concert de versions que van oferir els Desmokin Band. Durant dues hores van repassar diversos clàssics i cançons molt conegudes pel gran públic, per ja passar a la part de més gresca i diversió. La nit es va tancar amb discomòbil per a tots els públics i estils, que no van acabar amb les ganes de gresca i festa que tenien els participants.

Un any més l’Envelat va ser tot un èxit de participació, ja que grans i petits, i gent de molt diversa edat no es va voler perdre una nit d’autèntica festa major.

A continuació, podeu veure més imatges en la GALERIA DE FOTOS DE L’ENVELAT 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments