Inici Actualitat L’amenaça de pluja no espanta el concert per a xics, el concurs...

L’amenaça de pluja no espanta el concert per a xics, el concurs de crits i xiulets i el concert de Xavi Sarrià

0
COMPARTIR

El diumenge va començar assolellat, però la pluja de la tarda i la seva amenaça van obligar a fer un canvi d’ubicació en els actes previstos per la tarda i nit. Aquests es van haver de traslladar a la sala gran del Centre cultural Costa i Font.

Al migdia la Font Gran es va omplir, en un dels anys amb més assistència de públic, per gaudir de les sardanes vermut, organitzades per l’Agrupació Sardanista Taradell. Aprofitant el matí assolellat, els arbres de la Font Gran van ser un paraigües natural ideal per gaudir de les sardanes amb la interpretació de la Cobla Genisenca.

A la tarda canvi de plans, però, també molt seguiment. La sala gran de can Costa va acollir un acte per als més petits. Es tractava del concert de música Versions per a xics, on la mainada va poder cantar des de clàssics de la música catalana fins a peces infantils molt conegudes.

A la nit va tenir lloc la tercera edició del Concurs de crits i xiulets, organitzat per Ràdio Taradell. El concurs de crits va ser el que va tenir més participació, amb 29 participants. Es van donar quatre premis al crit més fort i el més original i també al xiulet més fot i més original. Els premis consistien en vals per comprar als establiments de l’Associació de Botiguers de Taradell.

En l’apartat de crits, el crit més fort va ser el que va fer Senat Pujadas amb 117,9 decibels. El crit més original va ser el que va fer en Lluc Colomer. En l’apartat de xiulets hi van prendre part 19 participants, el xiulet més fort va ser el que va fer en David Calvo arribant als 123,6 decibels. Mentre que el premi al xiulet més original va ser per Oihan Pujol.

Un cop acabat, a can Costa es va fer el concert de Xavi Sarrià, excomponent d’Obrint Pas.

Podeu veure més imatges a la GALERIA D’IMATGES DE LA FESTA MAJOR 2022.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments