Inici Actualitat Exitós sopar de pagès en un dissabte de Festa Major 2022 amb...

Exitós sopar de pagès en un dissabte de Festa Major 2022 amb molta participació

0
COMPARTIR

Unes 500 persones van gaudir aquest dissabte a la nit del sopar de pagès de Festa Major de Taradell, que va tenir lloc a l’herba del davant de l’EAS davant del Pujoló. Els participants, distribuïts en quasi una cinquantena de taules, van sopar a base de pa de les Eres, embotits i postres amb un ambient molt de festa major. El Consell de Joventut va col·laborar gestionant la barra de begudes.

L’acte es va complementar amb un concert de versions de Waikiki, que va fer les delícies tant dels presents al sopar com dels que van anar-hi més tard, que van acabar ballant al ritme d’una gran diversitat d’estils musicals. La Festa va continuar després a l’interior del pavelló amb la tercera i última nit de Festa Jove.

Al matí, al bosc del Pujoló, es va fer la primera activitat per als més petits, que van poder gaudir de diversos inflables, en una matinal molt assolellada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments