Inici Actualitat El 8è Torneig de Volei 4×4 de Festa Major reuneix 25 equips...

El 8è Torneig de Volei 4×4 de Festa Major reuneix 25 equips i estrena una categoria infantil

0
COMPARTIR

El camp municipal de la Roureda va acollir aquest diumenge la 8a edició del Torneig de voleibol 4×4 de Festa Major. Ho va fer amb la participació d’un total de 25 equips, 18 en categoria adults i 7 en infantils. El Torneig està organitzat pel Club Volei Taradell.

I és que la novetat d’enguany era que hi havia una categoria per a menor de 16 anys, que han competit entre ells. Això ha fet que al camp de futbol s’hi habilitessin un total de 8 terrenys de joc simultàniament. Tot i la incertesa climatològica i una mica de pluja, la competició s’ha desenvolupat amb total normalitat. La categoria infantil l’ha guanyat l’equip Menta-litat de Volei. Mentrestant, en la categoria d’adults, després d’una primera fase inicial, s’han creat dues lligues: or i plata. La categoria plata l’ha guanyat l’equip Boom Shakalaka. Mentre que la categoria or ha estat guanyada per l’equip Tarasuno.

Teniu més fotos a la GALERIA D’IMATGES DE LA FESTA MAJOR 2022.

Campions Lliga or
Campions Lliga plata
Campions categoria infantil

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments