Inici Actualitat Oriol Pujol i Mireia Parés s’adjudiquen la 9a edició de la Cronodipòsit...

Oriol Pujol i Mireia Parés s’adjudiquen la 9a edició de la Cronodipòsit de Festa Major

0
COMPARTIR

La 9a edició de la Cronodipòsit popular de Festa Major de Taradell va tenir lloc aquest divendres a la tarda als jardins de can Costa. Un total de 20 participants van prendre part en la prova, que consisteix en pujar el més ràpid possible els 108 graons del dipòsit d’aigua i fer un petit recorregut previ pels jardins. Oriol Pujol, en l’apartat masculí, i Mireia Parés, en el femení, van ser els guanyadors de la prova.

Molta gent de públic es va aplegar per seguir ja un dels clàssics de festa major taradellenca dels últims anys. En l’apartat masculí, Oriol Pujol, de Calldetenes, va ser el participant més ràpid. Va tardar només 37,55 segons en completar el recorregut i pujar fins al capdamunt del dipòsit de can Costa (només 1,5 segons més que el rècord de la prova). Segon va ser Joel Collell, de Taradell, que va tardar 39,55 segons. I tercer va ser Daniel Freire, de Taradell, amb un temps de 41,09 segons. L’apartat masculí va comptar amb 18 participants.

En l’apartat femení, només hi van participar dues noies. Mireia Parés de Taradell va guanyar amb un temps de 59,92 segons. Segona va ser Olga Espona, també de Taradell, amb un temps d’1 minut 04 segons i 78 centèssimes.

Aquí podeu consultar i descarregar les classificacions, clicant a l’ENLLAÇ.

El públic va poder participar en el tradicional concurs d’instagram, penjant fotografies a la xarxa social amb l’etiqueta #9aCronodipòsit. La foto premiada amb un àpat per a dues persones a la Nonna Jovita va ser per @constanz.moyano.

La Cronodipòsit de Taradell estava organitzada per Taradell.com i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Esports Autonell, El Xocolater de Taradell, Masia Vilarasa, Nonna Jovita, el Centre Excursionista Taradell i el Bar de Can Costa. Com a patrocinadors van ajudar CosFisicwell, Badabadoc Comunicació, Centre Mèdic Estètic Lurdes i Mas Gasala.

Podeu veure més fotografies clicant a la foto.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments