Inici Actualitat Un total de 39 artistes locals a la mostra Taradell Exposa de...

Un total de 39 artistes locals a la mostra Taradell Exposa de Festa Major 2022

0
COMPARTIR

A la sala d’exposicions del Centre cultural Costa i Font ja s’hi poden veure totes les obres i creacions dels taradellencs i taradellenques que exposen per Festa Major. Aquest dijous al vespre es va fer la inauguració del Taradell Exposa, que reuneix obres de 39 artistes locals.

Com és habitual, l’acte va comptar amb el parlament de la regidora de Cultura, Míriam Martínez, que va destacar que cada any hi ha més artistes que exposen. Aquest any 12 exposen per primer cop en aquesta mostra. S’hi poden veure disciplines tan variades com pintura, fotografia, ceràmica, escultura…

Els artistes locals que exposen en aquesta edició 2022 de la Festa Major són: Pere Roca, Rosa Tarrats, Sílvia Pujols, Judit Pujols, Maria Bosch, Mercè Mercader, Lola Hosta, Maria Carme Ricart, Joan Murfulleda, Fina Costa, Rita Sañé, Mercè Romeu, Pilar Sala, Rosa Casals, Joan Casassas, Rosa Manzanares, Carles Izquierdo, Àngel Prat, Carme Crosas, Mercè Rovira, Maria Godayol, Gerard Nesplé, Andrea Iruela, Sacri Garcia Marxant, Mireia Montaña, Joan Baucells, Lorena Prat, Jaume Prat, Maria Raurell, Montse Ariza, Assumpta Villegas, Pere Canudas, Glòria Pons, Rafa Domelo, Míriam González, Carme Coma Boixó, Rachida Ouazzani, Maria Ferrer i Marià Comerma.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments