Inici Actualitat El taradellenc David López es proclama campió del món 2022 de biketrial...

El taradellenc David López es proclama campió del món 2022 de biketrial per nacions amb la selecció catalana

0
COMPARTIR

El jove taradellenc David López Sala es va proclamar campió del món de biketrial 2022 per nacions aquest diumenge. El taradellenc ho va fer com a integrant de la selecció catalana, que va participar al Campionat del món que es disputava a Cantàbria (Reinosa) del 10 al 14 d’agost.

El Campionat del món constava de dues proves, una d’individual i una per equips. En la competició per nacions, en David va contribuir amb la seva puntuació perquè la selecció catalana guanyés el títol per davant de la República Txeca i Espanya.

Mentrestant, en la prova individual va aconseguir una meritòria cinquena posició en la categoria U10. El primer dia la prova es va disputar a l’estació d’esquí Alto Campo amb zones naturals i molt complicades on va ser cinquè. La segona prova, el passat dissabte, a Reinosa, va repetir una cinquena posició amb zones naturals i artificials.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments