Inici Actualitat La Festa Jove de Taradell 2022 programa tres nits festives i un...

La Festa Jove de Taradell 2022 programa tres nits festives i un concurs de bandes emergents

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell organitzarà propostes durant tres dies a la Festa Jove 2022 i altres activitats. Després del pas per l’Espai 1 d’Octubre, aquest 2022 es torna a la ubicació habitual: el Pavelló d’Esports El Pujoló. Les propostes seran els dies 18, 19 i 20 d’agost.

La principal novetat és que es tornarà a un espai interior com és el pavelló municipal, després dels dos darrers anys a l’Espai 1 d’Octubre a causa de la pandèmia. La primera Festa Jove tindrà lloc el dijous 18 d’agost a les 7 de la tarda i començarà amb el Birracrucis previ pels carrers de Taradell. Començarà al Pavelló d’esports i hi haurà un total de vuit parades durant el recorregut, més un entrepà en la parada final. Els tiquets, que també inclouen la samarreta i el got reutilitzable, costen 20 euros. Les inscripcions ja estan tancades, però dies abans es faran parades presencials on podrien quedar tiquets lliures. La Festa acabarà amb el concert de versions de Sicuta a partir de 2/4 de 12 de la nit i el punxa discos PD Surda. Al pavelló hi haurà dos espais: la pista gran on es faran els concerts i un espai exterior amb una carpa electrònica.

 

Divendres 19 d’agost

El divendres estarà dedicat a partir de les 8 del vespre al Concurs de bandes i artistes emergents. Els participants no han de tenir cap contracte discogràfic vigent i està format en un 50% per osonencs, entre d’altres. El públic podrà votar en una urna la proposta que li agradi més i el premi és actuar a la Festa Jove de Taradell 2023. Entre les pauses de cada actuació, es farà un concurs de llançament de pinyol.

A la nit, serà el torn per les versions. Primer de tot amb un vell conegut, Miquel del Roig que actuarà al pavelló a partir de 2/4 de 12. Tot seguit, serà el torn per AK-PELA Versions i es tancarà la nit amb punxa discos com Dj Jolie i DJ Capde. També hi haurà la carpa electrònica a l’exterior.

Dissabte 20 d’agost

El dissabte la Festa Jove començarà a les 12 de la nit amb el concert de Bòria, un grup de rap i hip-hop format per sis joves, entre ells el taradellenc Marçal Cedó que toca el trombó. Tot seguit, actuaran el grup Pegi 21, una banda de Vic format per dos músics. La nit es tancarà amb DJ KZU i Sax Machines, i DJ Fez.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments