Inici Actualitat El CP Taradell debutarà el 23 d’octubre contra el filial del Barça...

El CP Taradell debutarà el 23 d’octubre contra el filial del Barça a l’Ok Lliga Plata nord

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ja coneix el calendari de competició de la temporada 2022-2023. La principal novetat és que aquest any estarà integrat en l’Ok Lliga Plata nord i debutarà a la pista del Barça B. El primer partit de lliga serà el 23 d’octubre.

El fet que el CP Taradell passi a la lliga nord, farà que no es vegi cap derbi osonenc. I és que el CP Vic i el CP Manlleu estaran a la lliga sud. El sistema per anar a un grup o un altre es fa per sorteig pur. A l’Ok Lliga Plata nord tindrà com a rivals el Mataró, Congrés, Vendrell, Cerdanyola, Compañía de María, Oviedo Roller, Lloret, Dominicos, Sant Just, Olot i Barça B. La lliga es tancarà el 6 de maig i els taradellencs rebran a Taradell a l’Olot.

El sorteig del calendari es va fer aquest dimarts al Museu del Vi de Vilafranca del Penedès.

El Club Patí Taradell afronta la temporada amb moltes novetats. Davant les baixes de Marc Soler, Dani Rodríguez i el porter Miquel Gorchs, va fitxar al porter Marc Puigví i Marc Palazón. Jefa Rovira seguirà sent el tècnic de l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments