Inici Actualitat Un ciclista taradellenc mor atropellat aquest dilluns per un camió a Muntanyola

Un ciclista taradellenc mor atropellat aquest dilluns per un camió a Muntanyola

0
COMPARTIR

Un ciclista taradellenc va ser atropellat mortalment aquest dilluns al matí per un camió en terme municipal de Muntanyola. Aquest dimarts ha trascendit que el ciclista era veí de Taradell. Es tracta d’E.D.M, de 64 anys, segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra a Taradell.com.

Els fets van succeir a la carretera N-141C, a Muntanyola, al voltant de les 9.20 hores del matí, a l’alçada del quilòmetre 44,7. Segons les investigacions de les causes, dos camions circulaven per la carretera. El primer camió hauria avançat el ciclista, mentre que el segon no va ser a temps d’evitar l’impacte.

Segons una nota de l’Ajuntament de Taradell, el ciclista havia estat guàrdia municipal des de 1987 i feia pocs mesos que s’havia jubilat.

Arran de l’accident, al lloc dels fets s’hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments