Inici Actualitat Estabanell inicia els treballs per soterrar més de 300 metres de línia...

Estabanell inicia els treballs per soterrar més de 300 metres de línia aèria al centre de Taradell

0
COMPARTIR

Estabanell Distribució va començar el passat divendres els treballs de soterrament de la línia aèria de 326 metres de línia àeria al centre de Taradell. Concretament, és a la zona de la Font Gran, al carrer del Joc de la Pilota, La Plaça i el carrer de l’Església.

Els treballs permetran desmuntar un total de 7 suports que, fins ara, travessaven la zona de La Font Gran, un dels espais verds del municipi i per on transcorria la línia des de la seva posada en funcionament l’any 1968. El passat 30 de juny es va instal·lar un Centre de Transformació a la zona de la Font Gran, en el passatge del carrer de la Font cap al carrer de Vic, que permet el soterrament d’aquestes línies de mitja i baixa tensió. A més, la incorporació d’equips de telecomandament d’última generació permetrà millorar el servei als ciutadans perquè es podrà atendre de forma telemàtica qualsevol incidència i reduir-ne el temps d’afectació.

Les obres, per evitar moltes molèsties, s’executaran en dues fases de manera que es podrà actuar de forma ràpida sobre les rases de la xarxa elèctrica obertes, que quedaran cobertes en el menor temps possible. La primera fase, que va començar el passat divendres 15 de juliol, comprendrà les tasques de soterrament amb l’obertura i tancament de cales i rases en el tram que va des del carrer de la Font, passant pel del Joc de Pilota i fins a La Plaça, amb una durada aproximada de dues setmanes. Amb la segona fase es farà el soterrament a La Plaça i al carrer de l’Església i tindrà una durada aproximada de tres setmanes.

Les millores permetran disposar de més potència en la distribució d’energia elèctrica i d’equips i sistemes de telecomunicacions d’última generació per garantir una major qualitat del servei. A partir de la tardor es durà a terme el desmuntatge dels 7 suports i el cablejat aeri.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments