Inici Actualitat La UD Taradell iniciarà la lliga a Segona Catalana 2022-23 debutant a...

La UD Taradell iniciarà la lliga a Segona Catalana 2022-23 debutant a casa contra el Puig-reig

0
COMPARTIR

El Puig-reig serà el primer rival de la UD Taradell a Segona Catalana en la lliga 2022-2023. Els taradellencs, sota les ordres dels nous tècnics Roger Escarrabill i Jordi Vidrier, començaran jugant com a locals el 17 de setembre.

Aquest any la lliga tindrà un format diferent, ja que la UD Taradell ha estat enquadrada en el grup 4A. Tots els grups comptaran amb 11 equips que disputaran una lligueta a doble volta. D’aquí en sortirà una classificació que determinarà la segona fase de la competició. Els tres primers formaran un subgrup d’ascens amb els tres primers del grup 4B per jugar-se poder pujar de categoria. La resta d’equips formaran 2 subgrups per jugar-se la permanència i el descens, i acumularan els punts que hagin obtingut a la primera fase.

El Taradell tindrà com a rivals els següents equips: Berga, Gironella, Joanenc, Sant Quirze del Vallès, Atlètic Júnior, Castellar del Vallès, Puig-reig, Voltregà, Gurb i Vic Riuprimer. El primer derbi osonenc arribarà a la jornada 3, quan el Taradell rebi el Voltregà (1 d’octubre). El següent serà a la jornada 8 també a la Roureda contra el Vic Riuprimer (5 de novembre). I el tercer a la jornada 11 a Gurb (26 de novembre). Les segones voltes seran el 7 de gener al camp del Voltregà, l’11 de febrer al camp del Vic Riuprimer, i l’11 de març a la Roureda contra el Gurb.

Cal destacar que l’equip taradellenc iniciarà els entrenaments de pretemporada el proper 17 d’agost i té previst disputar cinc amistosos abans de l’inici de lliga. El 20 d’agost al camp del Sant Julià, el 28 d’agost contra el Tona B a la Roureda, el 3 de setembre al camp de l’Abadessenc, el 7 de setembre a la Roureda contra el Manlleu, i el 10 de setembre a la Roureda contra el Folgueroles. La plantilla ja fa dies que està tancada amb un total de 20 integrants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments