Inici Actualitat El Mas Bellpuig de Taradell acull diumenge la jornada ‘Jove, ruralitza’t’

El Mas Bellpuig de Taradell acull diumenge la jornada ‘Jove, ruralitza’t’

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 17 de juliol tindrà lloc al Mas Bellpuig de Taradell, la jornada participativa “Jove, ruralitza’t”, organitzada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i la Càtedra del Món Rural de la UVic-UCC. La trobada és oberta a tothom interessat en el relleu generacional al món rural.

A partir de 2/4 de 10, al Mas Bellpuig de Mont-rodon s’hi farà un taller de pa i horta ecològica on en Gerard Mencos Bellpuig hi mostrarà les seves activitats com a pagès forner amb un tast inclòs. A partir de 3/4 de 12, vinculada amb el projecte europeu Ruralization, tindrà lloc una sessió participativa en què es debatrà sobre els reptes del jovent per a incorporar-se a l’activitat rural. La tercera activitat de la matinal serà el lliurament dels Premis a la Innovació Rural de les categories del Lluçanès i la Catalunya Central, conduïts pels representants de la Càtedra del Món Rural i de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. La jornada es clourà amb un dinar al Centre cultural Costa i Font de Taradell.

Les inscripcions es poden formalitzar en el següent ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments