Inici Actualitat Pau Montaña aconsegueix un bronze als Campionats de Catalunya infantil de natació

Pau Montaña aconsegueix un bronze als Campionats de Catalunya infantil de natació

0
COMPARTIR

El taradellenc Pau Montaña va aconseguir la tercera posició i, per tant, pujar al podi al Campionat de Catalunya infantil de natació, que es va disputar aquest passat cap de setmana a Tarragona. Va pujar al podi en la prova de 200 metres papallona.

Com a integrant del CN Vic-ETB, Montaña va competir en un total de cinc proves, i en totes cinc va classificar-se per disputar la final. A banda de la prova de papallona, també va obtenir la quarta posició en les proves de 400 metres estils, 200 metres esquena i 100 metres papallona. Mentre que en la prova de 400 metres lliures va ser cinquè.

Amb aquests bons resultats, Pau Montaña s’ha classificat per disputar el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Logronyo, a finals d’aques mes de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments