Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell busca canviar un terreny per una nau per la...

L’Ajuntament de Taradell busca canviar un terreny per una nau per la brigada al polígon El Vivet

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha obert el procés per realitzar una permuta que li permeti obtenir una nau municipal al polígon El Vivet a canvi d’un terreny del mateix polígon. En el darrer ple municipal de finals de juny es va aprovar obrir el procés per realitzar aquesta operació.

El terreny de propietat municipal que oferiria l’Ajuntament en la permuta està valorat en uns 435.000 euros i està per edificar. Està situat just al costat de la rotonda del polígon industrial El Vivet, a tocar de la carretera de Vic. La seva ubicació és molt bona i, segons l’Ajuntament, ja en diverses ocasions algunes empreses han preguntat per si estava en venda.

La intenció de l’Ajuntament de Taradell amb el procés de permuta és canviar aquest terreny amb alguna empresa que tingui una nau ja construïda en el mateix polígon. D’aquesta manera, segons va explicar el regidor d’Urbanisme i Sostenibilitat, Joan Canó, en l’últim ple, l’Ajuntament podria disposar d’una nau on custodiar els vehicles que es retiren de la via pública i més espai per a la brigada municipal. Actualment, la brigada també ocupa part del darrere del centre cultural Costa i Font però, segons Canó, “estem molt limitats d’espai i aquesta nau ens donaria més espai d’emmagatzematge”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments