Inici Actualitat Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, s’endú dos premis Laus de bronze...

Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, s’endú dos premis Laus de bronze de disseny gràfic

0
COMPARTIR

El dissenyador gràfic taradellenc Gerard Calm, amb l’empresa Zoom Studio, va guanyar fa unes setmanes dos premis LAUS de disseny gràfic i comunicació.

Els dos projectes es van endur dos LAUS de bronze en la categoria de disseny editorial. El primer dels llibres titulat ‘Disfrutar Vol. 1’ és un llilbre que explica els primers anys (2014-2017) de vida del restaurant Disfrutar amb receptes i informació general, viatges i vivències dels tres xefs, etc. És un volum format per un arxivador i un llibre presentats dins un estoig. El conjunt pesa 6,2kg, conté més de 500 pàgines i 116 receptes, i va ser dissenyat entre el 2019 i el 2021, en plena pandèmia.

El segon llibre és sobre el xocolater i pastisser Ramon Morató. És un llibre que recull les receptes des de 2015 a 2021 i explica les vivències i experiència que hi ha darrera de cada projecte. També és un llibre especial, tant en disseny com amb els recursos utilitzats.

Amb aquests dos LAUS, Gerard Calm i Zoo Studio ja porten aconseguits un total de 9 guardons dels més presitigiosos a nivell espanyol. Aquest 2022 també han aconseguit una nominació als premis D&AD, que són uns premis internacionals afincats a Londres. La nominació l’han aconseguit pel llibre ‘Disfrutar Vol 1’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments