Inici Actualitat Taradell tanca el juny de 2022 amb una lleugera baixada de l’índex...

Taradell tanca el juny de 2022 amb una lleugera baixada de l’índex d’atur

0
COMPARTIR

Segon mes consecutiu amb disminució de la taxa d’atur a Taradell. En aquest cas el juny ha registrat una baixada més lleugera. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de juny de 2022 es va tancar a Taradell amb 2 persones menys a l’atur amb un total de 206. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era de 228.

A Osona, l’atur registrat, curiosament, no ha registrat cap tipus de moviment. Aquest juny de 2022 hi ha el mateix nombre de persones a l’atur que hi havia al maig. És a dir, un total de 6.782 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 8.394 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments