Inici Actualitat El Xocolater de Taradell i The Catman, guardonats amb un premi LAUS...

El Xocolater de Taradell i The Catman, guardonats amb un premi LAUS de disseny gràfic

0
COMPARTIR

El Xocolater de Taradell i el dissenyador gràfic Andreu Díaz (The Catman) van ser guardonats amb un premi LAUS de Disseny Gràfic i Comunicació Visual el passat 16 de juny. El guardó va ser per una nova proposta d’embalatge de la sèrie de 25 rajoles de xocolata creada artesanalment titulada ‘Basat en fets reals’. En concret, van ser guardonats amb el premi Laus Bronze en la categoria de línia de pack i/o etiqueta.

Els premis Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional. Els projectes nominats han de complir sis criteris: la idea, l’execució, la funcionalitat, l’aportació, la consistència i la sostenibilitat. Aquests criteris són els que la proposta de packaging d’El Xocolater de Taradell ideada per The Catman i produïda conjuntament, han superat amb gran èxit.

“Basat en fets reals” narra una història real, oblidant el marxandatge, per transmetre la veritat d’un mestre artesà i el seu producte. Les imatges seleccionades per a les 25 varietats de rajoles de xocolata que produeixen, són una selecció del perfil d’instagram d’El Xocolater de Taradell, on explica de manera molt personal i sincera el dia a dia de la seva professió, vocació i també vida personal. La idea original es va anar teixint durant molt de temps a partir d’una proposta de The Catman i respon al neguit imparable d’El Xocolater de Taradell d’oferir productes d’alta qualitat amb un segell personal que transmetin l’estima cap a la seva feina, la feina de l’equip que l’envolta i acompanya (on la seva família hi representa un paper principal), i els valors que hi ha darrera de cada nou producte creat artesanalment a l’obrador de Taradell.

“Aquest premi ens demostra que estem en el bon camí per continuar treballant com hem fet fins ara, amb molta dedicació i estima cap al nostre producte i pensant sobretot en els consumidors que el gaudiran” destaca Raúl Cegarra. L’equip que ha fet possible la realització d’aquets nou embalatge no ha estat petit: The Catman (idea original, direcció artística, direcció general creativa, disseny gràfic i copy); El Xocolater de Taradell (direcció general creativa), Gibet Ramón (il·lustració); Sandra López, Iñaki Cegarra i Genís González (equip creatiu) i Silvia Pujols (fotografia).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments