Inici Actualitat Diversos podis de les patinadores del Club Parc d’Esports Taradell a l’Open...

Diversos podis de les patinadores del Club Parc d’Esports Taradell a l’Open de Llavaneres

0
COMPARTIR
Categoria N3 aleví amb Grace Fernàndez primera i Carla Pujadas segona

El passat dissabte 18 de juny es va disputar a Llavaneres un Open de la Federació Catalana de Patinatge. La secció de patinatge artístic del Club Parc d’Esports hi va tenir una nodríssima representació i va aconseguir molts podis.

Jana Capdevila va ser campiona en la categoria Promo Mini N1. Mentrestant en la categoria N3 Infantil, Jana Fernández, Laia Garcia i F. Pujadas van completar totalment el podi amb la primera, segona i tercera posició, respectivament. Aida Aumatell va ser primera en la categoria N3 Sènior, mentre que Hether Correa va guanyar la categoria N3 Cadet. En la categoria N3 aleví, doble podi amb Grace Fernández, primera, i Carla Pujadas segona. En N2 Infantil, Bruna Camps va ser primera i Ainhoa Sevilla, tercera. I en la categoria N2 aleví victòria de la Martina Arencia.

Bruna Camps primera i Ainhoa Sevilla, tercera, en infantil N2
Hether Correa primera en categoria N3 Cadet.
Jana Capdevila, primera en la categoria Promo Mini N1
Jana Fernàndez primera, Laia Garcia, segona i F. Pujadas, tercera
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments