Inici Actualitat La taradellenca Paula Miralpeix, subcampiona de la Copa Catalunya de futbol infantil

La taradellenca Paula Miralpeix, subcampiona de la Copa Catalunya de futbol infantil

0
COMPARTIR

La taradellenca, Paula Miralpeix Arimany, es va proclamar dissabte, amb l’equip femení de l’OAR Vic, subcampiona de la Copa Catalunya de futbol infantil. L’equip vigatà va perdre en la final davant del RCD Espanyol, per un ajustat 3 a 2.

La final es va disputar a Martorell i l’equip de Paula Miralpeix va fregar el títol. De fet, es va avançar en el marcador amb l’1 a 0, tot i que després l’equip blanc-i-blau va capgirar el marcador. Tot i així, l’OAR va ser capaç d’empatar i només un penal a un minut pel final va decantar el partit i la final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments