Inici Actualitat Taradell rebrà un any més la flama del Canigó proposant una prerevetlla...

Taradell rebrà un any més la flama del Canigó proposant una prerevetlla de Sant Joan

0
COMPARTIR

Aquest dijous 23 de juny se celebrarà la revetlla de Sant Joan. Com és tradició, a Taradell arribarà la Flama del Canigó per encendre la foguera. L’acte se celebrarà a les 7 de la tarda als jardins del Centre cultural Costa i Font amb coca i cava. Però un dia abans, hi haurà prerevetlla a Taradell.

El dimecres 22 de juny a les 9 del vespre s’inaugurarà la il·luminació d’estiu de Can Costa, que consisteix en unes garlandes que estaran enceses durant tota la temporada estiuenca. Per celebrar-ho, s’organitza la prerevetlla amb un concert de versions a càrrec del grup NINI Project. L’acte està obert a tothom i hi haurà coca i cava.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments