Inici Actualitat El bosc del Pujoló torna a lluir amb la 76a edició de...

El bosc del Pujoló torna a lluir amb la 76a edició de l’Aplec de la Sardana de Taradell

0
COMPARTIR

Les sardanes van ser, un altre cop, les protagonistes al bosc del Pujoló amb la celebració de la 76a edició de l’Aplec de la Sardana de Taradell. Sense restriccions ni amenaça de la Covid-19, la tradició taradellenca va poder tornar a lluir.

Cobla Genisenca.

L’Agrupació Sardanista de Taradell va organitzar l’Aplec amb algunes activitats complementàries. Per exemple, hi va haver un petit taller per a iniciar-se en el ball de les sardanes, que anava a càrrec de la Colla Riallera. També hi va haver un photocall i la virola de les flors per practicar punteria i aconseguir una torratxa de flors si amb el dard es tocava un dels cartrons de colors que hi havia en una virola giratòria. Cal destacar que l’Hereu de Taradell, Adrià Serrarols, i la pubilla, Núria Tuneu, van llegir el manifest del Dia universal de la Sardana i que es van fer diversos sortejos.

La tarda va acompanyar amb molt molt temps i aprofitant l’ombra dels pins del bosc del Pujoló. Hi van tocar les cobles taradellenques Genisenca i Lluïsos, i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.
Cobla Lluïsos.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments