Inici Actualitat La taradellenca Paula Miralpeix disputa dissabte la final de la Copa Catalunya...

La taradellenca Paula Miralpeix disputa dissabte la final de la Copa Catalunya de futbol infantil

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Martorell acollirà aquest dissabte a les 12 del migdia la final de la Copa Catalunya de fubol infantil femení. Una taradellenca, Paula Miralpeix Arimany, disputarà la competició, com a integrant de l’equip femení de l’OAR Vic.

Miralpeix, de 14 anys, juga amb l’OAR Vic, equip amb el qual ha acabat segona a primera divisió. La final la disputen els quatre millors equips de primera divisíó. L’OAR Vic ha accedit a la final després d’eliminar el Reus per 3 a 2. El seu rival serà el RCD Espanyol, que va eliminar el Riudoms per 8 a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments