Inici Actualitat Quatre estudiants de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell recullen 490 quilos...

Quatre estudiants de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell recullen 490 quilos d’aliments i higiene per a Càritas

0
COMPARTIR

Quatre alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell van realitzar a finals de maig i inicis de juny un recapte d’aliments als comerços del poble. La iniciativa formava part de l’assignatura Cultura i valors des del servei comunitari, que proposa als alumnes col·laborar amb alguna iniciativa o entitat. En aquest cas, van decidir col·laborar amb Càritas impulsant una recollida d’aliments i productes d’higiene personal.

En total van aconseguir recollir 490 quilograms d’aliments i productes. La recollida es va realitzar en dues fases. La primera del 19 al 22 de maig, i la segona del 30 de maig al 5 de juny. Tots aquests productes i aliments seran ara gestionats per Càritas Taradell per fer-los arribar a famílies amb especials necessitats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments