Inici Actualitat Comença l’enderroc de la casa que està on s’ha d’ubicar el segon...

Comença l’enderroc de la casa que està on s’ha d’ubicar el segon pavelló

0
COMPARTIR

Aquest dimarts 7 de juny van començar els treballs d’enderrocament de la torreta de Can Bazán, ubicada en l’espai on hi ha previst construir el segon pavelló de Taradell. La retirada de les runes permetrà tenir el solar de la cantonada del carrer de Catalunya amb l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer lliure per iniciar les tasques prèvies per a les obres de construcció del pavelló annex a l’actual Pavelló d’El Pujoló.

Fa dos anys ja es va tancar l’acord amb els seus propietaris per cedir el terreny i la casa a l’Ajuntament de Taradell (aprovat per ple el 23 de juliol de 2020). En aquest espai s’hi construirà el segon pavelló municipal, que ja compta amb un projecte bàsic aprovat per ple des del passat mes de maig. El pressupost d’execució és de 4,4 milions d’euros i es realitzarà a través de cinc fases. Aquest cost també inclou la reforma i adequació a la normativa de l’actual pavelló El Pujoló. Les dues primeres fases són les que ja tenen el projecte executiu aprovat i hi ha la intenció d’iniciar dins aquest mandat. Consisteixen en construir la nova pista amb coberta i paviment i la instal·lació de llum, juntament amb el perímetre de tancament.

El proper pas després de l’enderrocament de la casa Bazán serà adjudicar les obres de la primera fase, que tindrà un pressupost d’execució d’1,4 milions d’euros. Està previst que es puguin adjudicar a finals de juny o inicis de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments