Inici Actualitat El 16 de juny ‘El rusc’ proposa a Taradell un espai de...

El 16 de juny ‘El rusc’ proposa a Taradell un espai de trobada amb famílies que tinguin adolescents

0
COMPARTIR

Des del programa El Rusc, de prevenció de conductes de risc, juntament amb la psicòloga i terapeuta familiar Mercè Samsó es portarà a terme un espai de trobada amb famílies que tinguin  adolescents a casa. A Taradell tindrà lloc el proper 16 de juny a la Font Gran de 19 a 20.30h.

És un espai per poder parlar de manera distesa de temàtiques relacionades amb la festa, el botellot, l’horari de tornada, l’alcohol, altres drogues, etc. amb la finalitat d’aportar eines per tal de gestionar-ho a nivell familiar.

Per tal d’inscriure’s s’ha d’enviar un Whats App al número 661 537 616. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments