Inici Actualitat El Torneig F5 Taradell 2022 tanca inscripcions amb el seu rècord, 133...

El Torneig F5 Taradell 2022 tanca inscripcions amb el seu rècord, 133 equips participants

0
COMPARTIR

Un total de 133 equips participaran a la 37a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell. Una xifra que suposa el rècord d’inscripcions de l’esdeveniment que estava en 123 equips l’any 2019, quan es celebrava la 35a edició. A l’edició de 2020 hi van participar 120 equips. La xifra de jugadors també és de rècord i és que uns 1.100 jugadors i jugadores participaran al torneig.

Aquesta setmana s’han tancat les inscripcions, que es van omplir en un sol dia. La competició començarà el 27 de juny al camp municiapl de la Roureda, que es dividirà en quatre terrenys de joc. Els equips participants estan repartits de la següent manera: 5 equips a la categoria prebenjamí, 21 a la categoria benjamí, 29 a la categoria aleví, 43 a la categoria infantil i 35 a la categoria cadet. Els partits es jugaran entre les 18:45h i les 23:30h de dilluns a divendres fins al 30 de juliol, mentre que les finals seran el dissabte 30 de juliol amb una macro festa i moltes sorpreses.

L’organització està treballant per fer els sorteig de grups i el calendari. Totes les categories, excepte prebenjamí, tindran fase de classificació per enquadrar els equips a una competició de nivell OR o nivell PLATA. Aquest sistema de competició es va instaurar a l’edició 2018 a les categories Benjamí, Aleví i Infantil amb molt bona rebuda dels equips participants. Durant la primera setmana i mitja, tots els equips disputaran una fase de classificació amb grups de quatre equips i en la tercera, quarta i la meitat de la cinquena setmana es disputarà la fase de grups per decidir la fase final.

En categoria prebenjamí es farà un sol grup amb els cinc partits i dues voltes.

La fase final

Una de les novetats és que la fase final es farà des de dimecres a dissabte de l’última setmana. Dimecres 27 i Dijous 28 de juliol, es disputaran els quarts de final de cada categoria, el divendres 29 es disputaran les semifinals, i les finals i els partits per al tercer classificat es disputaran com ja es tradicional el dissabte 30 de juliol a la tarda-vespre amb una cerimònia de clausura i entrega de trofeus a partir de les 10 de la nit. En els dies de la final s’estan preparant sorpreses.

Al llarg dels últims anys el torneig ha evolucionat a nivell organitzatiu. Compta amb equip humà de mes de 120 persones distribuïdes en tres branques coordinades per la Junta Directiva de la UD Taradell. Per una banda, el personal de coordinació del torneig que compta amb un director, un ajudant de direcció i coordinació d’àrbitres, dos ajudants de direcció i coordinadors de camps, dos ajudants de direcció i control de l’àrea de recepció i informació que estaran a la carpa d’informació dels equips i un altre que permetrà potenciar el control i l’ordre.

Per altra banda, l’àrea dels treballadors del club: dues persones de manteniment del camp, dues persones d’administració i el personal de bar. Finalment, els més 120 voluntaris que participen en feines de bar i de muntatge i desmuntatge de camps, entre d’altres tasques.

Segueix la informació a través d’App

Per segon any, l’organització posa a l’abast de tots els participants una APP a través de la qual es podran consultar resultats i classificacions. L’app es pot trobar sota el nom ‘UD Taradell’ per a mòbils i tauletes però també es pot veure a través de l’espai ‘Torneig F5’ de la pàgina web udtaradell.cat.

Per les comunicacions i informacions a cada equip, s’han establert altres mecanismes interns per millorar la comunicació entre organització i participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments