Inici Actualitat El segon fitxatge del CP Taradell per la temporada 2022-23 és un...

El segon fitxatge del CP Taradell per la temporada 2022-23 és un porter

0
COMPARTIR

L’osonenc Xevi Puigbí s’ha convertit en el segon fitxatge oficial del Club Patí Taradell per a la propera temporada 2022-2023 a l’Ok Lliga Plata. El jugador, de 35 anys, arriba procedent del CH Palafrugell. És el segon fitxatge taradellenc que arriba procedent de l’Ok Lliga. En aquest cas, però, el Palafrugell va acabar baixat en perdre el playoff de descens contra el Girona.

Puigbí, però, arriba al Taradell després d’un llarg bagatge a la màxima categoria de l’hoquei patins. Format al CP Voltregà, va militar-hi durant cinc temporades. Més tard, va jugar amb el Noia Freixent, el Vendrell i l’equip portugues de l’Oliveirense durant set temporades, abans d’arribar al Palafrugell.

Puigbí arribarà per generar competència a la porteria, on en les darreres temporades hi ha hagut l’indiscutible Albert Dalmau, que ja fa 10 temporades que defensa els colors taradellencs. El primer fitxatge que es va confirmar fa uns dies va ser el de Marc Palazón.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments