Inici Actualitat Roger Boix és segon al Campionat intercomarcal escolar de tennis taula

Roger Boix és segon al Campionat intercomarcal escolar de tennis taula

0
COMPARTIR

El jugador taradellenc de l’escola del CPE Taradell, Roger Boix, que aquesta temporada ha participat en el Campionat Intercomarcal escolar de tennis taula, ha fet el millor resultat del curs. En la darrera prova disputada a Arbúcies va acabar en segona posició del Nivell B.

A la fase de grups va fer segon d’un grup de quatre, i a les eliminatòries va arribar a la final amb un partit molt igualat amb en Jordi Fajardo del TT Torelló guanyant 2 a 1, i a la final perdia per 0 a 2 contra en Saïd Ghoulla, també del TT Torelló. També va rebre el premi a l’esforç de la temporada que es donen el darrer dia.

Aquest és el millor resultat que ha fet juntament amb un quart lloc, també del Nivell B, a Tona el mes de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments