Inici Actualitat Procés participatiu per trobar el nom del nou vial entre la carretera...

Procés participatiu per trobar el nom del nou vial entre la carretera de Balenyà i el carrer Miquel Martí i Pol

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradel obre des de l’1 de juny i fins al 21 de juny el període de votació per triar el nom del nou vial que hi haurà entre la Carretera de Balenyà i el carrer Miquel Martí i Pol. Aquest nou vial forma part de les obres d’urbanització del sector PAU-10 que s’estan fent davant del Centre cultural Costa i Font i serà un vial només per a vinants (únicament hi podran passar vehicles que tinguin el garatge en aquella zona) i donarà accés a l’Escola infantil Les Pinediques.

El procés de votació es fa a través de de la web de participació ciutadana de l’Ajuntament de Taradell i està obert a tots els taradellencs i taradellenques. Es pot votar entre tres propostes diferents, consensuades amb l’associació Som Dones, per donar visibilitat a les dones en els noms dels carrers del municipi. Les opcions són:

  • Passatge de l’Escola
  • Passatge de la Rosa Sensat
  • Passatge de la Joana Raspall

Per votar una de les opcions, cal entrar al portal taradell.cat/participa. L’opció més votada serà la que es recollirà, per a aquest passatge, en el nomenclàtor de carrers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments